Biezpiena-banānu plācenīši

Biezpiena-banānu plācenīši Foto: Biezpiena-banānu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • 1 banāns
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 1 paciņa vanilīna
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • sāls pēc garšas 

Pagatavošana

  1. Banānam novelk mizu un sagriež gabaliņos.
  2. Biezpienu, banānu, olu, vanilīnu, cukuru liek blenderī un sakuļ viendabīgā masā.
  3. Masa būs pietiekoši šķidra - pievieno 1 ēdamkaroti miltu, samaisa, pievieno vēl miltus, kamēr mīkla kļūst vidēji elastīga.
  4. Svarīgi nepievienot par daudz miltu, jo tad plācenīši kļūs gumijoti.
  5. Pannā lej augu eļļu, uzkarsē.
  6. Ar ēdamkaroti lej mīklu, cep 2-3 minūtes no vienas puses, tad apgriež otrādi un turpina cept 2-3 minūtes.
  7. Var uzlikt pannai vāku, tad plācenīši labāk izcepsies.
  8. Plācenīšus pasniedz karstus, pārlietus ar medu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes