Baklažānu lečo

Baklažānu lečo Foto: Baklažānu lečo

Sastāvdaļas

  • 1 baklažāns
  • 1 sīpols
  • 2 paprikas
  • 3 tomāti

Pagatavošana

  1. Baklažānu nomazgā, nomizo un sagriež sīkos gabaliņos.
  2. Sagriezto baklažānu liek katlā, pielej ūdeni, uzvāra.
  3. Turpina vārīt 2 minūtes.
  4. Visus pārējos dārzeņus arī sīki sagriež, ja vēlas, lai lečo būtu maigāks, var samalt gaļas maļamajā mašīnā.
  5. No katla, kurā vārījās baklažāna gabaliņi, nolej visu šķidrumu.
  6. Katlā liek pārējos dārzeņus, uzvāra, turpina vārīt pāris minūtes, pastāvīgi maisot, lai nepiedeg.
  7. Jo ilgāk vārīsiet baklažānu lečo, jo biezāks tas kļūs.
  8. Gatavu lečo noņem no uguns un liek iepriekš sterilizētās burkās, aizvāko.
  9. Burkas uzglabā vēsā, tumšā vietā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes