Aveņu biezpiens

Aveņu biezpiens Foto: Aveņu biezpiens

Sastāvdaļas

  • 600 g trekna biezpiena
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 600 g svaigu vai saldētu aveņu
  • piparmētru lapiņas garnēšanai

Pagatavošana

  1. Biezpienu samaisa ar cukuru un citrona sulu.
  2. Avenes nomazgā un uzmanīgi nosusina.
  3. Stikla trauciņos kārtam pārmaiņus liek biezpienu un avenes. Dažas avenes atliek malā, lai vēlāk izmantotu garnēšanai.
  4. Aveņu biezpienu uz dažām stundām noliek vēsumā.
  5. Garnē ar atlikušajām avenēm un piparmētru lapiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes