Auzu pārslu cepumiņi

Auzu pārslu cepumiņi Foto: Auzu pārslu cepumiņi

Sastāvdaļas

  • parastās auzu pārslas
  • 100 g sviesta
  • 160 g cukura
  • 25 g miltu
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkarote cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
  2. Auzu pārslas nedaudz sasmalcina virtuves kombainā.
  3. Pievieno pārējās sastāvdaļas, mīkstu sviestu, olas dzeltenumu.
  4. Sakuļ, kamēr mīkla kļūst mīksta, lipīga. 
  5. No mīklas, ar karotes palīdzību, veido bumbiņas, liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
  6. Bumbiņas liek diezgan patālu vienu no otras, jo tās stipri izplūst.
  7. Cep 10-12 minūtes.
  8. Atdzesē veidnē, lai cepumi mazliet sacietē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes