Sastāvdaļas
- parastās auzu pārslas
- 100 g sviesta
- 160 g cukura
- 25 g miltu
- 1 olas dzeltenums
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
- Auzu pārslas nedaudz sasmalcina virtuves kombainā.
- Pievieno pārējās sastāvdaļas, mīkstu sviestu, olas dzeltenumu.
- Sakuļ, kamēr mīkla kļūst mīksta, lipīga.
- No mīklas, ar karotes palīdzību, veido bumbiņas, liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Bumbiņas liek diezgan patālu vienu no otras, jo tās stipri izplūst.
- Cep 10-12 minūtes.
- Atdzesē veidnē, lai cepumi mazliet sacietē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!