Sastāvdaļas
- 4-6 ēdamkarotes melnās tējas lapiņu
- 275 ml svaigi spiestas, atdzesētas apelsīnu sulas
- 1/2 laima sulas
- 12 svaigas piparmētras lapiņas
- 1/2 sagriezta apelsīna
- 1/2 sagriezta citrona
- 2 ēdamkarotes pūdercukura
- ledus gabaliņi
Pagatavošana
- Pagatavo stipru melno tēju - 1,2 litrus.
- Pievieno pūdercukuru, 6 piparmētru lapiņas, atstāj uz 15-20 minūtēm.
- Tēju izkāš un tad pilnībā atdzesē.
- Tēju lej stikla traukā, kurā iepildīti ledus gabaliņi, pielej apelsīnu, laima sulu, atlikušās piparmētras lapiņas.
- Tējas traukā liek apelsīna un citrona šķēlītes, samaisa, pasniedz ar ledu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!