Sastāvdaļas
- 3-4 cīsiņi
- 1 tomāts
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 3 ēdamkarotes kečupa
- 10 baltmaizes šķēles
- 100 g siera
- zaļumi pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Cīsiņus sagriež mazos gabaliņos un liek dziļā bļodā.
- Tomātu sagriež mazos gabaliņos, zaļumus sakapā un liek bļodā pie cīsiņiem.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, pievieno cīsiņiem.
- Bļodā pievieno majonēzi un kečupu, kārtīgi samaisa.
- Ietaukotā veidnē izkārto maizes šķēles, virsū liek 1-1,5 ēdamkarotes majonēzes-kečupa maisījuma, pārkaisa ar pipariem.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pārkaisa katru maizes šķēli.
- Pārāk daudz siera nelieciet,jo cepšanās laikā, tas kusīs un izplūdīs pa visu veidni.
- Cep sakarsētā krāsnī 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!