Sastāvdaļas
- 6 olas
- 1/2 glāzes cukura
- 1 glāze svaiga krējuma
- kanēlis
- 600 g ābolu
- 1/2 glāzes miltu
- 1/2 ēdamkarotes sviesta
- rīvmaize
Pagatavošana
- Sešus olu dzeltenumus puto ar trīs ēdamkarotēm cukura, pielej 7 ēdamkarotes svaiga krējuma.
- Pieliek 3 sarīvētus ābolus, miltus, kanēli, sīki sagrieztus pārējos ābolus, iecilā 6 saputotus olu baltumus.
- Lej ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārlej ar pārējo krējumu.
- Cep cepeškrāsnī apmēram 45 minūtes.
- Pasniedz ar pienu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!