Žāvēti tomāti eļļā

Žāvēti tomāti eļļā Foto: Žāvēti tomāti eļļā

Sastāvdaļas

  • žāvēti tomāti
  • ķiploki
  • dažādi garšaugi
  • etiķis
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Žāvētus tomātus 1-2 stundas mērcē etiķa ūdenī (3 daļas ūdens, 1 daļa laba etiķa).
  2. Tad labi notecina un nosusina.
  3. Smalki sagriež dažādus garšaugus un krietni daudz ķiploku.
  4. Tomātus kopā ar garšaugiem, ķiplokiem un, ja vēlas, pāris kaperiem kārtām pilda sterilizētās burkās.
  5. Uzlej eļļu, lai pildījums būtu pilnīgi pārklāts.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes