Sastāvdaļas
- 4 lieli vistas šķiņķīši
- 1 sīpols
- 1 sarkana paprika
- 2 ķiploka daiviņas
- sāls
- pipari
- garšaugu maisījums
- 200 g gargraudu rīsu
- 150 g saldētu zirnīši
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Sīpolu sasmalcina, papriku sagriež strēmelītēs.
- Vistas šķiņķīšus pārkaisa ar sāli un pipariem, sakarsētā eļļā apgrozot no abām pusēm apcep brūnus.
- Sīpolus un papriku pārkaisa ar garšaugu maisījumu, maisot apcep, pārkaisa sali un piparus.
- Ber klāt noskalotus rīsus, maisot apcep.
- Pārlej 1/2 litra karsta ūdens., pieliek apceptos šķiņķīšus, uzvāra un lēni vāra vel 20 minūtes.
- Pieber zirnīšus, karsē vēl dažas minūtes, tad noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!