Sastāvdaļas
- 1 vesela vista, attīrīta, atkaulota un sagriezta gabalos
- 1 kg gredzenos sagrieztu sīpolu
- 1 kg šķēlītēs sagrieztu tomātu
- 1 kg gredzenos sagrieztas paprikas
- 250 g rīsu
- 200 ml ūdens
- 150 g sviesta vai margarīna
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Nomazgā un nosusina vistu, sagriez to gabalos, katru gabaliņu apber ar sāli un pipariem.
- Ievieto 1/2 sagriezto sīpolu, tomātu un papriku DELIMANAO cepšanas formā, tad sakārtojiet vistas gabaliņus un rīsus tiem pa virsu un pārsedz ar atlikušajām paprikām, tomātiem un sīpoliem.
- Pārkaisa nedaudz sāls un piparu, tad uzlej ūdeni, pa virsu vienmērīgi uzliek nelielus sviesta vai margarīna gabaliņus.
- Uzliek DELIMANO cepšanas formai foliju un cep aptuveni vienu stundu līdz visas sastāvdaļas ir mīkstas. Recepte tapusi sadarbībā ar DELIMANO
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!