Sastāvdaļas
- 1 vārīta vistas krūtiņa
- 2 lieli tomāti
- 200 g rīvēta Krievijas siera
- 1 sīpols
- 200 g svaigu šampinjonu
- majonēze, sāls pēc garšas
- olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
- Sīki sakapā sīpolu un šampinjonus - cep olīveļļā.
- Vārīto vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
- Tomātus sagriež plānās šķēlēs.
- Salātus liek kārtās - vistas gaļa, uzklāj majonēzi, sēnes ar sīpoliem, uzklāj majonēzi, tomāti, uzklāj majonēzi.
- Salātus bagātīgi pārkaisa ar sieru.
- Pirms pasniegšanas salātus liek ledusskapī uz 2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!