Sastāvdaļas
- 1 vistas kāja
- 1 kartupelis
- 1 tomāts
- 1 sīpols
- žāvētas melnās plūmes
- valrieksti
- 1 ķiploka daiviņa
- zaļumi
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Folijā liek - sagrieztu kartupeli, sīpolu - sagrieztu gredzenos, sadalītu vistas kāju, sīki sakapātu ķiploka daiviņu, sīki sagrieztas melnās plūmes, sakapātus valriekstus, šķēlītēs sagrieztu tomātu.
- Visam uzber sāli, piparus, pārkaisa ar zaļumiem.
- Foliju cieši aiztaisa.
- Krāsni uzkarsē līdz 200-220 °C temperatūrai.
- Cep 1,5 stundas.
- Šo ēdienu var gatavot uz grila, vai ugunskurā, uz oglēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!