Sastāvdaļas
- 3 ēdamkarotes izkausēta sviesta
- 1/4 glāzes miltu
- 1 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarote ķiploku pulvera
- 1/2 tējkarote maltu melnu piparu
- 2 lielas viegli sakultas olas
- 1 glāze rīvmaizes
- 6 krūšu vistas šniceles
- 120 g plāni sagriezts šķiņķi
- 170 g sagriezta Čederas siera
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzsilda līdz 180°C temperatūrai. Ar izkausēto sviestu ietauko nelielu cepamo formu.
- Ņem 3 nelielas bļodas. Vienā bļodā samaisa miltus, sāli, ķiploku pulveri un piparus.
- Otrā viegli sakuļ olas.
- Trešajā ieber rīvmaizi.
- Uz katras šniceles liek šķiņķa šķēlīti un siera šķēlīti, un cieši sarullē.
- Katru ruletīti apviļā miltos. Liekos miltus nokratot ruletes liek olā, pēc tam rīvmaizē.
- Ruletītes pārsien ar diegu, vai sasprauž ar zobu kociņiem un liek sagatavotajā cepamajā formā.
- Cep 30 - 35 minūtes vai līdz zeltaini brūnganai nokrāsai, cepšanās laikā vairākas reizes pārlejot ar sviestu.
- Pasniedz karstas ar majonēzi un Dižonas sinepēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!