Vistas gaļas ruletītes ar šķiņķi un sieru

Vistas gaļas ruletītes ar šķiņķi un sieru Foto: Vistas gaļas ruletītes ar šķiņķi un sieru

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes izkausēta sviesta
  • 1/4 glāzes miltu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/2 tējkarote ķiploku pulvera
  • 1/2 tējkarote maltu melnu piparu
  • 2 lielas viegli sakultas olas
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 6 krūšu vistas šniceles
  • 120 g plāni sagriezts šķiņķi
  • 170 g sagriezta Čederas siera

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 180°C temperatūrai. Ar izkausēto sviestu ietauko nelielu cepamo formu.
  2. Ņem 3 nelielas bļodas. Vienā bļodā samaisa miltus, sāli, ķiploku pulveri un piparus.
  3. Otrā viegli sakuļ olas.
  4. Trešajā ieber rīvmaizi.
  5. Uz katras šniceles liek šķiņķa šķēlīti un siera šķēlīti, un cieši sarullē.
  6. Katru ruletīti apviļā miltos. Liekos miltus nokratot ruletes liek olā, pēc tam rīvmaizē.
  7. Ruletītes pārsien ar diegu, vai sasprauž ar zobu kociņiem un liek sagatavotajā cepamajā formā.
  8. Cep 30 - 35 minūtes vai līdz zeltaini brūnganai nokrāsai, cepšanās laikā vairākas reizes pārlejot ar sviestu.
  9. Pasniedz karstas ar majonēzi un Dižonas sinepēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes