Sastāvdaļas
- 600 g vistas filejas
- 150 g kausētā siera
- 2 olas
- 1/2 glāzes piena
- 4 ēdamkarotes miltu
- sāls
- garšvielas
- rīvmaize
Pagatavošana
- Vistas filejai jābūt mazliet saldētai, svaigu fileju patur mazliet saldētavā, to būs vieglāk sagriezt plānās šķēlītēs.
- Fileju sagriež.
- Filejas gabaliem uzklāj pārtikas plēvi vai polietilēna maisiņu un izdauza ar gaļas āmuriņu, tad tā neplīst un nepielīp.
- Kausēto sieru liek dziļā bļodā, pievieno sakultas olas, pienu, garšvielas, miltus.
- Sakuļ ar mikseri viendabīgā masā.
- Filejas gabalu apviļā rīvmaizē, tad siera masā un atkal rīvmaizē.
- Apviļātos filejas gabalus cep no abām pusēm pannā, sakarsētā saulespuķu eļļā, kamēr tie kļūst zeltaini.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!