Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 200 g cieta siera
- 2 tomāti
- 50 g skāba krējuma
- 3 - 4 daiviņas ķiploka
- 50 ml sojas mērces
- pētersīļi un citi zaļumi
- vistas gaļas garšviela
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Pagatavo marinādi gaļai - sajauc sojas mērci ar sasmalcinātiem zaļumiem un saspiestu ķiploku.
- Vistas fileju iemarinē uz 30 - 40 minūtēm.
- Kamēr gaļa marinējas, sagriež šķēlītēs sieru un tomātus gabaliņos. Skābo krējumu sajauc ar saspiestu ķiploku.
- Katru filejas gabalu iegriež 1 vai 3 vietās un šajos iegriezumos liek sieru un tomātus.
- Pārsmērē ar krējuma - ķiploku maisījumu.
- Ietauko cepešpannu un uz tās liek filejas.
- Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā apmēram 30 - 40 minūtes.
Pēc šīs receptes vistas fileja sanāk ļoti sulīga, pikanta un garda!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!