Vistas fileja „Zebra”

Vistas fileja „Zebra” Foto: Vistas fileja „Zebra”

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 200 g cieta siera
  • 2 tomāti
  • 50 g skāba krējuma
  • 3 - 4 daiviņas ķiploka
  • 50 ml sojas mērces
  • pētersīļi un citi zaļumi
  • vistas gaļas garšviela
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Pagatavo marinādi gaļai - sajauc sojas mērci ar sasmalcinātiem zaļumiem un saspiestu ķiploku.
  2. Vistas fileju iemarinē uz 30 - 40 minūtēm.
  3. Kamēr gaļa marinējas, sagriež šķēlītēs sieru un tomātus gabaliņos. Skābo krējumu sajauc ar saspiestu ķiploku.
  4. Katru filejas gabalu iegriež 1 vai 3 vietās un šajos iegriezumos liek sieru un tomātus.
  5. Pārsmērē ar krējuma - ķiploku maisījumu.
  6. Ietauko cepešpannu un uz tās liek filejas.
  7. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā apmēram 30 - 40 minūtes.

    Pēc šīs receptes vistas fileja sanāk ļoti sulīga, pikanta un garda!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes