Vistas fileja saldskābā mērcē ķīniešu gaumē

Vistas fileja saldskābā mērcē ķīniešu gaumē Foto: Vistas fileja saldskābā mērcē ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 10 ēdamkarotes sojas mērces
  • 6 ēdamkarotes ābolu etiķa
  • 5 tējkarotes brūnā cukura
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 glāze konservēta ananāsa gabaliņu

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek bļodā, uzlej sojas mērci.
  2. Pievieno tomātu pastu, cukuru, ābolu etiķi, plānos salmiņos sagrieztu papriku, ananāsus.
  3. Samaisa un atstāj marinēties uz 1 stundu.
  4. Uzkarsē pannu, uz lielas uguns cep gaļu 10-15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes