Vistas fileja ar sēnēm

Vistas fileja ar sēnēm Foto: Vistas fileja ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • 4 nelielas vistas filejas
  • sāls
  • pipari
  • nedaudz miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 nelieli sīpoli
  • 500 g sēņu (baravikas, gailenes, šampinjoni)
  • 1/3 glāzes vistas buljona
  • 1/3 glāzes sarkanvīna
  • daži zariņi rozmarīna

Pagatavošana

  1. Filejām pārkaisa sāli un piparus, apviļā miltos un sakarsētā sviesta un eļļas maisījuma lielā karstumā strauji no abām pusēm apcep, noņem no pannas.
  2. Sagriež sīpolu un sēnes.
  3. Papildina taukvielas uz pannas un apcep tajās sīpolus, tad liek klāt sagrieztas sēnes, rozmarīnu un cep vēl dažas minūtes.
  4. Pārlej vīnu un buljonu, pieber sāli un piparus, pieliek iepriekš apceptās filejas un cep tās gatavas.
  5. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes