Sastāvdaļas
- 4 nelielas vistas filejas
- sāls
- pipari
- nedaudz miltu
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 nelieli sīpoli
- 500 g sēņu (baravikas, gailenes, šampinjoni)
- 1/3 glāzes vistas buljona
- 1/3 glāzes sarkanvīna
- daži zariņi rozmarīna
Pagatavošana
- Filejām pārkaisa sāli un piparus, apviļā miltos un sakarsētā sviesta un eļļas maisījuma lielā karstumā strauji no abām pusēm apcep, noņem no pannas.
- Sagriež sīpolu un sēnes.
- Papildina taukvielas uz pannas un apcep tajās sīpolus, tad liek klāt sagrieztas sēnes, rozmarīnu un cep vēl dažas minūtes.
- Pārlej vīnu un buljonu, pieber sāli un piparus, pieliek iepriekš apceptās filejas un cep tās gatavas.
- Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!