Sastāvdaļas
- 2 vistu filejas
- 30 ml olīveļļas
- 1 Šalotes sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 citrona sula
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- 2 ēdamkarotes maltas paprikas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistu filejas izdauza ar gaļas āmuriņu pirksta biezumā.
- Vistu filejas sagriež sloksnītēs.
- Šalotes sīpolu sakapā.
- Ķiplokus sakapā.
- Pētersīļus sakapā.
- Pannā uzkarsē olīveļļu, apcep sīpolus, ķiplokus, papriku - visu samaisa.
- Pievieno vistas gaļu, samaisa, cep 3 minūtes uz lielas uguns - ik pa brīdim apmaisot.
- Pievieno pētersīļus, citronu sulu, sāli, piparus - visu samaisa, noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!