Vistas fileja ar citronu sulu un ķiplokiem

Vistas fileja ar citronu sulu un ķiplokiem Foto: Vistas fileja ar citronu sulu un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 2 vistu filejas
  • 30 ml olīveļļas
  • 1 Šalotes sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 citrona sula
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 2 ēdamkarotes maltas paprikas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistu filejas izdauza ar gaļas āmuriņu pirksta biezumā.
  2. Vistu filejas sagriež sloksnītēs.
  3. Šalotes sīpolu sakapā.
  4. Ķiplokus sakapā.
  5. Pētersīļus sakapā.
  6. Pannā uzkarsē olīveļļu, apcep sīpolus, ķiplokus, papriku - visu samaisa.
  7. Pievieno vistas gaļu, samaisa, cep 3 minūtes uz lielas uguns - ik pa brīdim apmaisot.
  8. Pievieno pētersīļus, citronu sulu, sāli, piparus - visu samaisa, noņem no uguns.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes