Sastāvdaļas
- 6 šķēles tostermaizes
- 0,2 l alus
- 300 g Čedaras siera
- 1 tējkarote sinepju
- pipari
- sāls
- 20 g sviesta
Pagatavošana
- Alu ielej katliņā un uzkarsē (nevāra).
- Sarīvē sieru un , nepārtraukti maisot, pakāpeniski ber to karstajā alū, kamēr siers izkūst.
- Pievieno sinepes, mazliet sāls un svaigi maltus melnos piparus.
- Sakarsē cepeškrāsnī līdz 250 grādiem, cepešpannā ieliek sviestu un iešauj krāsnī, lai sviests izkūst.
- Tostermaizes apgrauzdē tosterī un saliek blakus citu citai cepešpannā, kurā izkusis sviests.
- Pārlej alus un siera masu un apmēram 5 minūtes cep cepeškrāsnī.
- Pasniedz karstas ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!