Viltotie čebureki ar biezpienu un spinātiem

Viltotie čebureki ar biezpienu un spinātiem Foto: Viltotie čebureki ar biezpienu un spinātiem

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 200 ml vāroša ūdens
  • 350 g miltu
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 1/2 tējkarote kurkumas pulvera (varat nelikt)
  • 2 ēdamkarotes eļļas

Pildījumam:

  • 180 g biezpiena
  • 250 g fitaki siera vai fetas siera
  • 50 g spinātu
  • zaļie lociņi
  • malti citronpipari vai melnie pipari
  • citrona miza

Pagatavošana

  1. Miklas sastāvdaļas sajauc, samīca un ļauj 30 minūtes atpūsties.
  2. Spinātus un sīpolus sariež smalkāk, visu sajauc vienmērīgā masā.
  3. Cep eļļā 170°C temperatūrā zeltaini brūnus no abām pusēm.

Gardi, no ārpuses kraukšķīgi un vidū mīksts, sātīgs pildījums.

Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes