Sastāvdaļas
Mīklai:
- 200 ml vāroša ūdens
- 350 g miltu
- 1/2 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarote kurkumas pulvera (varat nelikt)
- 2 ēdamkarotes eļļas
Pildījumam:
- 180 g biezpiena
- 250 g fitaki siera vai fetas siera
- 50 g spinātu
- zaļie lociņi
- malti citronpipari vai melnie pipari
- citrona miza
Pagatavošana
- Miklas sastāvdaļas sajauc, samīca un ļauj 30 minūtes atpūsties.
- Spinātus un sīpolus sariež smalkāk, visu sajauc vienmērīgā masā.
- Cep eļļā 170°C temperatūrā zeltaini brūnus no abām pusēm.
Gardi, no ārpuses kraukšķīgi un vidū mīksts, sātīgs pildījums.
Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!