Tomātu zupa ar rīsiem

Tomātu zupa ar rīsiem Foto: Tomātu zupa ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 1 l buljona
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • 1 sīpols
  • 1 tējkarote miltu
  • 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa
  • 1 selerijas sakne
  • 1/2 glāzes rīsu
  • sāls
  • cukurs
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātu sīpolu apcep eļļā, pieliek miltus un tomātu biezeni.
  2. Pielej buljonu, pieliek skaidiņās sarīvētu seleriju, kā arī rīsus.
  3. Vāra, līdz rīsi mīksti.
  4. Sāli un cukuru pieliek pēc garšas.
  5. Gatavu zupu pārkaisa ar zaļumiem, pasniedz karstu vai aukstu, var pielikt krējumu.

Dārzeņus un zaļumus var pievienot pēc garšas, kā arī zupu var pagatavot sātīgāku pievienojot gaļu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes