Sastāvdaļas
- 800 g tomāti
- 30 gab. Santa Maria kadiķogas
- 8 gab. Santa Maria Lauru lapas
- 1 tējk. Santa Maria Čili eksplozija
- 360 ml rapšu eļļa
- 10 daiviņas ķiploki
- svaigs baziliks
Pagatavošana
- Sagriez tomātu 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.
- Nomizo un sagriez ķiploku, pārkaisi tomātiem.
- Saberz kadiķogas un pārkaisi tomātiem.
- Uzber Čili eksploziju un sāli.
- Pārlej visam pāri eļļu un cep 8 minūtes līdz 180'C grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.
- Sakārto tomātus burkā kārtās, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku.
- Uzlej uz tomātiem no cepšanas atlikušo eļļu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!