Teļa gaļas sautējums ar baravikām

Teļa gaļas sautējums ar baravikām Foto: Teļa gaļas sautējums ar baravikām

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa gaļas
  • sviests
  • sīpoli
  • zaļumi
  • 100 g kaltētu vai svaigu baraviku
  • milti
  • skābs krējums
  • buljons

Pagatavošana

  1. Ja baravikas žāvētas, tās iepriekš izmērcē, jo svaigas, tad apcep sviestā vai taukos.
  2. Sagrieztu, apceptu gaļu pārlej ar buljonu, pieliek sīpolus un sautē.
  3. Pusmīkstai gaļai pievieno sagrieztas baravikas un vara kamēr viss gatavs.
  4. Mērci uztumē, uzkarsē un pievieno sakapātus zaļumus.

Pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.
* Baraviku vietā var lietot arī citas sēnes

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes