Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 400 g svaigu kāpostu
- 1/2 glāzes rīvēta siera
- 1 tase grauzdiņu
- majonēze
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu liek verdošā sālsūdenī un vāra 15-20 minūtes, kamēr gatavs.
- Gatavu gaļu izņem no ūdens un atdzesē.
- Kāpostus sīki sakapā, liek dziļā bļodā un uzber sāli, pēc pāris minūtēm, kāpostus samīca ar rokām, lai tie būtu mīkstāki.
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos, pievieno kāpostiem.
- Pievieno rīvētu sieru un samaisa.
- Pārlej majonēzi un vēlreiz samaisa.
- Salātiem grauzdiņus pievieno tikai pirms pasniegšanas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!