Sastāvdaļas
- 4 vārītas olas
- 2 jēlas olas
- 2 cīsiņi
- 5 krabju nūjiņas
- 2 ēdamkarotes mannā
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 1 sīpols
- 1 šķipsniņa sāls
- 1 šķipsniņa maltu melno piparu
- saulespuķu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vārītās olas, krabju nūjiņas, cīsiņus sarīvē uz rupjās rīves.
- Sīpolu sagriež gabaliņos, apcep sakarsētā pannā, noņem no uguns.
- Ceptajiem sīpoliem pievieno jēlas olas, majonēzi, mannā, miltus, sāli un piparus - visu kārtīgi samaisa.
- Miltu maisījumam pievieno rīvētas olas, krabju nūjiņas, cīsiņus - samīca.
- No iegūtās masas, mitrām rokām veido kotletes, cep sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!