Šokolādes vafeļu – „Mascarpone” siera krēma kūka

Šokolādes vafeļu – „Mascarpone” siera krēma kūka Foto: Šokolādes vafeļu – „Mascarpone” siera krēma kūka

Sastāvdaļas

  • 470 ml trekna saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas
  • 450 g „Mascarpone” siera (istabas temperatūrā)
  • 255 g plānas šokolādes vafeles
  • kakao pulveris (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Viegli ietauko ar cepamo papīru pārklātu kūkas formu ar noņemamām malām. Tukšu dziļu bļodu ievieto saldētavā 10 minūtes.
  2. Tad atdzesētajā bļodā ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu, cukuru un kafiju apmēram 2 minūtes stingrā masā.
  3. Tad pakāpeniski pievieno „Mascarpone” sieru, rūpīgi samaisa un atstāj uz brīdi.
  4. Daļu plāno šokolādes vafeļu ieklāj kūkas formas pamatnē, pārklāj ar siera krēmu.
  5. Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas, beidz ar krēma kārtu.
  6. Pārklāj kūkas formu ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī uz nakti.
  7. Pirms pasniegšanas dekorē ar kakao pulveri vai pēc savas gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes