Šokolādes krēms – tortēm un kūkām

Šokolādes krēms – tortēm un kūkām Foto: Šokolādes krēms – krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 500 g vārīta krēma
  • 500 g saldā krējuma (35%)
  • 50 g pūdercukura
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 30 g "Rīgas Melnais balzāms"

Pagatavošana

  1. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Mikserī sakaļ saldo krējumu ar pūdercukuru.
  2. Putukrējumam pievieno iepriekš pagatavotu vārīto krēmu.
  3. Turpinot maisīšanu, masai pievieno izkausētu šokolādi pēc garšas un kārtīgi sajauc.
  4. Pievieno "Rīgas Melno balzāmu".
  5. Balzāma vietā var izmantot arī tumšo rumu, vai kādu citu stiprināto liķieri.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes