Sastāvdaļas
- 1 glāze miltu
- 1 glāze cukura
- 3 olas
- 250 g biezpiena
- 400 g ķiršu (bez kauliņiem)
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 tējkarote dzeramās sodas
- kanēlis
- sviests (formas ieziešanai)
Pagatavošana
- Biezpienu, cukuru, olas rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
- Tad pievieno miltus, kakao pulveri un kanēli.
- Dzeramos sodu dzēš etiķī vai citrona sulā un pievieno mīklai.
- Tad mīklai pievieno atkaulotus ķiršus un visu samaisa viendabīgā masā.
- Mīklu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
- Liek cepties 180°C temperatūrā 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!