Siltie vistas gaļas salāti

Siltie vistas gaļas salāti Foto: Siltie vistas gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas filejas
  • 500 g zaļo pupiņu (var saldētu)
  • 1 sarkana paprika
  • 1 sīpols
  • augu eļļa cepšanai

Mērcei:

  • 50 ml karsta ūdens
  • 2 - 3 ēdamkarotes balzamiko etiķa (vai 50/50 ar sojas mērci)
  • sāls
  • maltie melnie pipari
  • žāvētas dilles

Pagatavošana

  1. Pupiņas vara sālsūdenī pāris minūtes, tām vajag būt vēl pacietām. Nolej ūdeni.
  2. Vistas fileju nomazgā, nosusina un sagriež strēmelēs. Apcep un karstas pannas nelielā augu eļļas daudzumā.
  3. Notīra sīpolu un papriku un arī sagriež strēmelītēs.
  4. Pannā, kurā cepās vistas fileja, pievieno vēl eļļu un tur apcep sīpolu ar papriku.
  5. Pievieno pupiņas un cep vēl 5 minūtes uz nelielas uguns līdz dārzeņi gatavi.
  6. Pie dārzeņiem pievieno vistu, samaisa un visu pārliek lielā traukā.
  7. Bļodiņā sakuļ sastāvdaļas mērcei, pārbauda sāļumu, tam jābūt pietiekamam, jo dārzeņi un gaļa nav sālīti.
  8. Pārlej salātus ar mērci un kārtīgi samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes