Sastāvdaļas
- 300 g šampinjonu
- 300 g vistas filejas
- 150 g skābā krējuma
- 100 g siera
- 3 olas
- 1 bundžiņa konservētu ananāsu
- 1 kivi
- 1 sīpols
- majonēze
Pagatavošana
- Šampinjonus un sīpolu sagriež, apcep pannā, skābajā krējumā, atdzesē.
- Vistas fileju izvāra sālsūdenī, atdzesē un sagriež gabaliņos.
- Olas cieti izvāra, sarīvē uz rupjās rīves.
- Konservētos ananāsus sagriež gabaliņos.
- Sieru sarīvē uz vidējās rīves.
- Salātus liek kārtās - ceptas sēnes ar sīpoliem, vistas fileja, uzklāj majonēzi.
- Olas, uzklāj majonēzi, ananāsi, uzklāj majonēzi.
- Uzkaisa rīvētu sieru.
- Salātus rotā ar kivi gabaliņiem un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!