Saldētas „Apreibušās vīnogas”

Saldētas „Apreibušās vīnogas” Foto: Saldētas „Apreibušās vīnogas”

Sastāvdaļas

  • 2,5 glāzes gaišo vīnogu
  • 2 glāzes baltvīna
  • 1/2 glāzes cukura

Pagatavošana

  1. Baltvīnam pievieno 1/4 glāzes cukura un samaisa.
  2. Pievieno vīnogas, traukam uzliek vāku un liek ledusskapī uz 12 stundām.
  3. Vīnogas izņem no vīna, vīnu lej citā traukā.
  4. Vīnogas liek lēzenā traukā, lai apžūst.
  5. Citā traukā ber atlikušo cukuru un apviļā vīnogas.
  6. Apviļātās vīnogas liek traukā, uzklāj cepamo papīru un liek saldētavā uz 3-4 stundām.


Šis saldais ēdiens paredzēts tikai pieaugušajiem.


Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes