Sastāvdaļas
- 30 g rīsu
- 250 g dārzeņu (selerijas, burkāni, saldā paprika, baklažāni, kabači)
- 1 olas dzeltenums
- 25 g siera
- 1 tējkarote sviesta
- šķipsniņa bazilika
- nedaudz minerālūdens
Pagatavošana
- Rīsus novāra.
- Notīra un sagriež dārzeņus.
- Uzlej nedaudz ūdens, pieliek sāli un izsautē.
- Pievieno rīsus un samaisa.
- Masu liek sacepuma formā un pārlej ar maisījumu, kas pagatavots no olas dzeltenuma, sarīvēta siera un nedaudz minerālūdens. Virsū uzliek sviesta piciņas.
- Formu liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30 - 35 minūtes.
- Pasniedzot pārkaisa ar svaigu baziliku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!