Pupiņas ar jēra gaļu

Pupiņas ar jēra gaļu Foto: Pupiņas ar jēra gaļu

Sastāvdaļas

  • 130 g jēra gaļas
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 500 ml ūdens
  • 1 tējkarote dārzeņu buljona
  • 0.5 tējkarotes rozmarīna
  • 0.5 tējkarotes salvijas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 500 g zaļo pākšu pupiņu

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež un apcep eļļā.
  2. Pieliek sakapātu sīpolu un apsautē.
  3. Pielej ūdeni, pieliek dārzeņu buljonu, rozmarīnu, salviju un saspiestu ķiploka daiviņu.
  4. Trakam uzliek vāku un sautē apmēram 30 minūtes.
  5. Pa to laiku notīra un sagriež pupiņas. Pievieno gaļai un sautē vel 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes