Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 1 kūpināta vistas kāja
- 200 g tomātu
- 50 g siera
- zaļumi
- majonēze
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā un ar visu mizu vāra sālsūdenī, kamēr gatavi.
- Kartupeļus atdzesē, nomizo, pārgriež uz pusēm.
- Ar tējkaroti izņem mīkstumu, veidojot padziļinājumu.
- Izņemto kartupeļu mīkstumu sagriež gabaliņos.
- Vistas kājai nogriež gaļu, sagriež gabaliņos.
- Zaļumus sakapā.
- Tomātus sagriež gabaliņos.
- Samaisa kartupeļu mīkstumu, gaļu, tomātus, zaļumus.
- Pieber sāli, piparus, pievieno majonēzi, visu samaisa.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Gaļas masu pilda kartupeļu pusītēs.
- Pildītās kartupeļu pusītes pārkaisa ar sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, kamēr siers kūst un izveidojas sarkanīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!