Pildīti āboli ar lazdu riekstiem un marcipānu

Pildīti āboli ar lazdu riekstiem un marcipānu Foto: Pildīti āboli ar lazdu riekstiem un marcipānu

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 200 g marcipāna masa
  • 40 g drupinātu lazdu riekstu
  • 4 ēdamkarotes brendija
  • 1/5 citrona sula
  • pūdercukurs 

Pagatavošana

  1. Āboliem nogriež virsmiņu, izgriež serdi, pārlaista ar citrona sulu.
  2. Marcipānu, riekstus un brendiju samaisa, iepilda ābolos.|
  3. Katram ābolam virsū uzliek nogriezto virsmiņu, kārto ietaukota veidnē, cep 180°C 30 minūtes.
  4. Izceptus ābolus pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes