Pienā vārīts jūras asaris

Pienā vārīts jūras asaris Foto: Pienā vārīts jūras asaris

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 1/2 ēdamkarotes rīvmaizes
  • sāls
  • zaļumi
  • piens

Pagatavošana

  1. Sagatavotas zivis sagriež gabalos un apkaisa ar sāli.
  2. Katlā izkausē sviestu, ieber rīvmaizi, pielej pienu.
  3. Katlu liek uz uguns.
  4. Verdošā šķidrumā ieliek zivis, pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļu un diļļu zaļumiem.
  5. Gatavās zivis saliek šķīvī kopā ar mērci.
  6. Piedevām pasniedz vārītus kartupeļus, atsevišķi - sviestu.

Ja mērce ir par šķidru, tā pēc zivju izņemšanas mazliet jāpavāra. Šim ēdienam ērti izmantot jūras asaru gatavo fileju.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes