Pica ar garnelēm

Pica ar garnelēm Foto: Pica ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • lavašs
  • 400 g svaigu izlobītu garneļu
  • 200 g siera
  • 4 tomāti
  • 1 paprika
  • 5 ēdamkarotes kečupa
  • bazilika lapiņas
  • sāls

Pagatavošana

  1. Lavašu liek uz cepešpannas un pārziež ar kečupu.
  2. Sieru sagriež šķēlēs, papriku strēmelītēs, tomātus ripiņās.
  3. Uz lavaša uzliek siera šķēles. Virsū kārto paprikas strēmelītēs, tomātu ripiņas un garneles. Pārkaisa ar sāli pēc garšas.
  4. Liek karstā cepeškrāsnī un cep kamēr gatavs.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar bazilika lapiņām.

Garneļu pica ir ļoti populārs picas veids Itālijas piekrastes reģionos, īpaši Sardīnijā un Sicīlijā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes