Neparasti cepti kartupeļi

Neparasti cepti kartupeļi Foto: Neparasti cepti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • kartupeļi
  • vistas gaļas buljons
  • 40-50 g sviesta
  • rozmarīns
  • sāls

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, veselus brīvi izkārto dziļā pannā ar vāku.
  2. Pārlej ar buljonu - 3/4, pievieno sviestu, rozmarīnu, pieber sāli.
  3. Sautē, pannai uzliekot vāku, kamēr gatavi.
  4. Katru kartupeli mazliet piespiež ar karoti, lai tas ieplīst.
  5. Noņem pannai vāku, turpina sautēt, kamēr šķidrums iztvaiko, bet kartupeļi no vienas puses apcepas.
  6. Tad kartupeļus uzmanīgi apgriež otrādi un apcep no otras puses.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes