Sastāvdaļas
- 500 g rupju kviešu miltu
- 3/4 glāzes piena
- 3 ēdamkarotes skāba krējuma
- 50 g cukura
- 100 g sviesta
- sāls
- 3 g rauga
Medus masai:
- 100 g medus
- 100 g sviesta
- 100 g lazdu riekstu kodolu
- 1 ola
Pagatavošana
- Gatavo mīklu bez ierauga.
- Uzrūgušu mīklu liek uz sagatavotas pāts, izlīdzina 1-1 1/2 cm biezumā, uzraudzē, pārlej ar medus masu un cep mērenā karstumā.
- Atdzisušu sagriež vēlamā lieluma gabaliņos.
- Medus masai medu ar sviestu izkausē, pieber sasmalcinātus riekstus, pievieno olu un samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!