Medus rausis

Medus rausis Foto: Medus rausis

Sastāvdaļas

  • 500 g rupju kviešu miltu
  • 3/4 glāzes piena
  • 3 ēdamkarotes skāba krējuma
  • 50 g cukura
  • 100 g sviesta
  • sāls
  • 3 g rauga

Medus masai:

  • 100 g medus
  • 100 g sviesta
  • 100 g lazdu riekstu kodolu
  • 1 ola

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu bez ierauga.
  2. Uzrūgušu mīklu liek uz sagatavotas pāts, izlīdzina 1-1 1/2 cm biezumā, uzraudzē, pārlej ar medus masu un cep mērenā karstumā.
  3. Atdzisušu sagriež vēlamā lieluma gabaliņos.
  4. Medus masai medu ar sviestu izkausē, pieber sasmalcinātus riekstus, pievieno olu un samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes