Medus kūkas

Omes recepte - Medus kūkas Foto: Medus kūkas

Sastāvdaļas

  • 500 g medus
  • 600 g miltu
  • 15 g potaša
  • kokosrieksta skaidiņas, mandeles vai rieksti pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Medu uzvāra un maisot atdzisina siltu.
  2. Piemaisa pusi miltu līdz ar potašu un noliek stāvēt līdz krietni sacēlusies.
  3. Piemaisa pārējos miltus un labi samīca.
  4. Veido iegarenus, četrstūrainus plakanus raušus, virsū liek noplaucētas mandeles un cep stiprā karstuma 20 - 30 minūtes
  5. Pēc izcepšanas pārklāj ar glazūru vai pārsmērē ar medu, pārkaisa kokosriekstu skaidiņas, vai rotā ar mandelēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes