Marinētu augļu asorti

Marinētu augļu asorti Foto: Marinētu augļu asorti

Sastāvdaļas

  • 2 kg augļu

Marinādei:

  • 1 l ūdens
  • 500 g cukura
  • kanēļa mizas
  • 6 krustnagliņas
  • 200 g 9% etiķa

Pagatavošana

  1. Marinētos augļu asorti var gatavot no dažādiem augļu un ogu maisījumiem. Asorti sastāvā var būt divi, trīs, četri dažādi augļi.
  2. No dotajām sastāvdaļām pagatavo garšvielu marinādi un karstu pārlej ogām.
  3. Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu un pasterizē 80 °C temperatūrā: litra burkas – 15 minūtes un trīs litru burkas – 25-30 minūtes.
  4. Pēc pasterizācijas, kā parasti, burkas aizvalcē un atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes