Mandeļu un baltās šokolādes konfektes

Mandeļu un baltās šokolādes konfektes Foto: Mandeļu un baltās šokolādes konfektes

Sastāvdaļas

  • 200 g baltās šokolādes
  • 60 g ķiršu sukāžu
  • 120 g mandeļu

Pagatavošana

  1. Mandeles liek traukā, pārlej ar verdošu ūdeni, patur 10 minūtes.
  2. Mandelēm novelk miziņu, liek veidnē, cep 150°C temperatūrā, 20-30 minūtes(jāskatās, lai nepiedeg).
  3. Mandeles sadrupina gabaliņos.
  4. Ķiršu sukādes sasmalcina.
  5. Balto šokolādi izkausē karsta ūdens peldē.
  6. Visas sastāvdaļas samaisa.
  7. Izklāj cepamo papīru, liek 1 tējkaroti masas, veidojot mazas konfektes.
  8. Liek ledusskapī uz 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes