Liellopu gaļas sitenis ar sīpoliem

Liellopu gaļas sitenis ar sīpoliem Foto: Liellopu gaļas sitenis ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas no gurna
  • 3 - 4 sīpoli
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapas
  • 50 g speķa
  • 5 - 6 ēdamkarotes buljona
  • 1/2 glāzes krējuma
  • 1/2 glāzes miltu

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs, ar gaļas āmuriņu izdauza, uzkaisa sāli un piparus, apvārta miltos.
  2. Sautējumā trauka dibenu izklāj ar speķa strēmelītēm, uzliek gaļu, pievieno piparus, lauru lapas un sasmalcinātus sīpolus.
  3. Virsū var uzrīvēt labu klona maizi.
  4. Uzlej buljonu, sautē aizvākotā traukā cepeškrāsnī.
  5. Pusgatavu ēdienu  pārlej ar krējumu.
  6. Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēdiens gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes