Sastāvdaļas
- 1 kg liellopu gaļas no gurna
- 3 - 4 sīpoli
- sāls
- pipari
- lauru lapas
- 50 g speķa
- 5 - 6 ēdamkarotes buljona
- 1/2 glāzes krējuma
- 1/2 glāzes miltu
Pagatavošana
- Gaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs, ar gaļas āmuriņu izdauza, uzkaisa sāli un piparus, apvārta miltos.
- Sautējumā trauka dibenu izklāj ar speķa strēmelītēm, uzliek gaļu, pievieno piparus, lauru lapas un sasmalcinātus sīpolus.
- Virsū var uzrīvēt labu klona maizi.
- Uzlej buljonu, sautē aizvākotā traukā cepeškrāsnī.
- Pusgatavu ēdienu pārlej ar krējumu.
- Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēdiens gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!