Liellopu gaļas bifšteks ar sēnēm

Liellopu gaļas bifšteks ar sēnēm Foto: Liellopu gaļas bifšteks ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu gaļas
  • 80 baraviku vai šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • sāls
  • pipari
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 4 ēdamkarotes ūdens
  • tauki

Pagatavošana

  1. Sēnes sasmalcina, apcep taukos, atdzesētas pievieno samaltai gaļai.
  2. Masai pievieno olu, sāli, piparus un masu pamatīgi samīca, izveido bifštekus, apviļā miltos, taukos cep gatavus.
  3. Bifšteku pasniedz ar irdeniem vārītiem rīsiem, svaigiem vai skābētiem gurķiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes