Lasis ar siera garoziņu

Lasis ar siera garoziņu Foto: Lasis ar siera garoziņu

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša filejas
  • 200 g siera
  • majonēze
  • sāls
  • pipari
  • citronu sula

Pagatavošana

  1. Laša fileju sagriež 1,5-2 cm biezos gabalos, apsāla un sapiparo katru gabalu, no visām pusēm.
  2. Veidnē ieklāj foliju, krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  3. Zivs filejas gabalus, no vienas puses, apslaka ar citronu sulu un ar apslacīto pusi uz leju, liek veidnē.
  4. Zivs filejas gabalu virsmas noklāj ar majonēzi.
  5. Sieru sarīvē uz smalkās rīves un pārkaisa laša filejas gabaliem.
  6. Krāsns temperatūru pazemina līdz 180°C temperatūrai, cep 30-40 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes