Sastāvdaļas
- 1 ola
- 2 olu dzeltenumi
- 2 olu baltumi
- 4 ēdamkarotes cukura
- 1/4 tējkarotes sāls
- 4 ēdamkarotes miltu
- 1 glāze piena
- 500 g svaigu vai saldētu ķiršu
Pagatavošana
- Olu dzeltenumus sakuļ ar olu, pieber cukuru, sāli, vēlreiz sakuļ.
- Olu masai pakāpeniski pievieno miltus un pienu, sakuļ.
- Citā bļodā sakuļ olu baltumus un pievieno olu dzeltenumu masai, visu vēlreiz sakuļ.
- Pusi mīklas lej ietaukotā veidnē, izkārto ķiršus un pārlej ar atlikušo mīklu.
- Cep 200°C temperatūrā, 20-30 minūtes.
- Gatavu desertu atdzesē un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!