Sastāvdaļas
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 500 g kabaču
- 500 g tomātu
- 1 tējkarote čili
- 1 tējkarote Provansas garšvielu
- 2 tējkarotes sausā dārzeņu buljona
- 1 ķiploka daiviņa
- 150 g siera
Pagatavošana
- Sīpolu notīra, sakapā un apsautē eļļā.
- Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus kabačus un, nepārtraukti maisot, viegli apcep.
- Tomātus sagriež un sasmalcina ar mikseri.
- Pievieno garšvielas un labi samaisa.
- Sacepuma formā kārtām liek kabačus un tomātu biezeni.
- Virsū uzkaisa rīvētu sieru.
- Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes, līdz veidojas zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!