Grilēta jūras karūsa

Grilēta jūras karūsa Foto: Grilēta jūras karūsa

Sastāvdaļas

  • 1 jūras karūsa
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote gaišās miso pastas
  • 1/2 buntes kinzas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tējkarote etiķa
  • garšvielas pēc izvēles un garšas
  • cukurs pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivi izķidā, noskalo aukstā ūdenī un nosusina uz papīra dvieļa.
  2. Sajauc sviestu ar miso pastu, smalki sakapātiem ķiplokiem un kinzu. Pievieno etiķi, cukuru un sāli.
  3. Ar pagatavoto pastu ierīvē zivi no ārpuses un iekšpuses.
  4. Noliek uz 30 minūtēm malā, lai pasta ievelkas.
  5. Liek uz karstām grila restēm un cep katru pusi 5 minūtes.


Zivi pasniedz ar salātiem, sparģeļiem vai grilētiem dārzeņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes