Sastāvdaļas
- 4 tomāti
- 2 mazi sīpoli
- 1/2 no svaiga gurķa
- 1 salātu galviņa
- 1 - 2 āboli
- 1 maza kārbiņa olīvu
- 200 g Fetas siera
Mērcei:
- 2 tējkarotes vīna etiķa
- 1 ēdamkarote ūdens
- 1 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 ķiploka daiviņa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Noskalo un sagriež tomātus.
- Notīra, sasmalcina sīpolus.
- Sagriež gurķi un salātus.
- Nomizo ābolus un sagriež kubiņos.
- Fetas sieru sagriež kubiņos.
- Sajauc mērces sastāvdaļas.
- Salātus sajauc piemērotā traukā.
- Pārlej ar mērci un atstāj uz 30 minūtēm, lai ievelkas.
- Pasniedz ar svaigu maizi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!