„Ferrero Rocher” konfektes

„Ferrero Rocher” konfektes Foto: „Ferrero Rocher” konfektes

Sastāvdaļas

  • 100 g šokolādes vafeļu
  • 150 g lazdu riekstu
  • 200 g „Nutella” krēma
  • 250 g rūgtās šokolādes

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai.
  2. Riekstus pakaltē krāsnī 8-10 minūtes, mazliet atdzesē, noņem miziņas ar rokām vai ar drānu.
  3. Riekstus sīki sasmalcina.
  4. Vafeles sadrupina vidēji sīkās drupačās.
  5. Vafeles samaisa ar riekstiem, pievieno „Nutellas” krēmu, visu samīca.
  6. No iegūtās masas, ar tējkarotes palīdzību, veido bumbiņas (ja masa ir pārāk šķidra, to ieliek uz 15-20 minūtēm saldētavā).
  7. Bumbiņas liek ledusskapī uz 45 minūtēm.
  8. Šokolādi izkausē ūdens peldē.
  9. Šokolādi mazliet atdzesē un katru bumbiņu pamērcē tajā.
  10. Konfektes noliek lai šokolāde sastingst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes